PÁLYÁZAT:
“Az ANK interaktív feladatgyűjtemények referenciaiskolája”

Az Arany Napkerék Kiadó pályázatot hirdet az általános és középiskolák számára.

A program az iskolák ösztönzését és támogatását tűzi ki célul azért, hogy lehetőségük nyíljon az innovatív interaktív tananyagokat az iskola interaktív tábláin széles körben használni, és ezáltal az interaktív oktatás előnyeit mind a pedagógusként mind a tanulóként megélni.

A projekt másik fontos célkitűzése, hogy az interaktív oktatás során szerzett gyakorlati tapasztalatokat, ötleteket csokorba szedjük és közzétegyük, és így támogassuk és megkönnyítsük az interaktív feladatgyűjtemények iskolai alkalmazását.

Kiadónk nagyvonalú anyagi segítséget nyújt a referenciaiakola-program keretén belül a pályázó iskoláknak, és magára vállalja a közvetítő szerepét a többi iskola felé.

A pályázatban szereplő tananyagokat hivatalos eljárás során engedélyeztettük. Ez minőségi garanciát jelent Önnek és kollégáinak, hiszen az Oktatási Hivatal pedagógiai, didaktikai, tudományos és szakmai, valamint technikai kritériumok szerint alaposan megvizsgálta, és kitűnő minősítéssel értékelte őket.

Feladatgyűjteményeink megalkotásakor azt az alapelvet követtük, hogy az egyes tantárgyi modulok minden forgalomban lévő, engedélyeztetett tankönyvhöz használhatók legyenek, ezért azokat az alaptanterv követelményi szerint állítottuk össze és engedélyeztettük. Tehát függetlenül attól, hogy az iskola szaktanárai milyen tankönyvet, tankönyvcsaládot részesítenek jelenleg előnyben, vagy melyik kiadó könyveit fogják a jövőben használni, bármely magyarországi iskola részt vehet pályázatunkban, és élvezheti annak előnyeit.

A pályázat során összegyűjtött információkat minden iskolának térítésmentesen rendelkezésre bocsátjuk, valamint közzétesszük honlapunkon (www.aranynapkerek.hu) és facebook-oldalunkon (www.facebook.com/aranynapkerek).

Pályázati feltételek:

Általános iskolák számára:    ANK-palyazati-megallapodas-altalanos-isk-2012

Középiskolák számára:    ANK-palyazati-megallapodas-kozepisk-2012

Kérdőív-minták:

altalanos kerdoiv        tanari kerdoiv        tanuloi kerdoiv

 

Facebook